7

Bloosblasters på The Tivoli i Helsingborg 2010-01-29

 

 

 

Bloosblasters spelade upp som både aperitif och sängfösare då Louise Hoffsten kom till Helsingborg. Som vanligt bjöds det på mycket skånsk gladbloos som stundtals fick det att sjuda på dansgolvet i Cirkus.

 

 

 

 

Lena Bergkvist

 

Dennis Westerberg

 

Bloosblasters är på väg ut med en ny platta denna gång få de hjälp med mixningen av ingen mindre än Peps Persson. Detta ser vi givetvis fram emot något enormt.


"Ja, den senaste skivan, "Sidd ente ena" har verkligen öppnat dörrar för oss. Det verkar som att vi fått något av en kultstämpel och börjat nå en yngre publik. Fuunk, rootrock och "gladbloos" smakar ju gott till såväl kaffe latté som Norrlands Guld."

/Dennis Westerberg

 

Christer Flebbe.

 

Lars "Lazlo" Kristoffersson

 

Tomas Petersson
Bloosblasters plockar med sig lite olika pianister på sina gig, de har inte hookat upp någon fast medlem sedan Erland Jacobsson slutade. Man har lyckats få med sig riktigt duktiga praktikanter så här långt, så även till detta giget.

 

 

 

 

Näääh... Sött så det förslår.

 

 

 

Jag gillar mest de stompiga och bloosiga låtarna som levereras av Bloosblasters. Lite mer tveksam till vissa inlägg av hasedans-karraktär, men den övriga publiken hasade på av hjärtans lust.

 

Nisse krängde plattor...

 

...och lyckade berika en och annan skivsamling med "Sidd ente ena". Man SKALL ha den i samlingen!

 

Flebbe koncentrerar sig för att hänga med i svängarna.

 

 

 

 

 

 

 

Roligt, trevligt, ösigt, trallvänligt, dansigt...

 

"Ja ä en gla liden påg..."

 

 

 

 

 

 

 

Blå känsla.